Niezastygający lukier

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Niezastygający lukier

biedroneczki
Ten lukier jest genialny Dzięki dziewczyny za radę. Od teraz tylko tego lukru będę używała

Odp: Odp: Odp: Niezastygający lukier

biedroneczki
misia5 napisał(a):

mocsłodkości napisał(a):

biedroneczki napisał(a):

Co zrobić żeby lukier, którym poleję drożdżówki nie zastygał tylko był taki lepki, mokry i genialny jak ten na kupnych drożdżówkach?


Spróbuj zrobić go z mleka i cukru pudru. Nie dawaj za dużo pudru, bo będzie się kruszył.


Też polecam ten lukier. Jest genialny tylko trzeba wyczuć ile cukru dosypać. Niby nic strasznego, bo jak się go doda za dużo można dolać niewielka ilość mleka, a jak za mało to dosypać


Dzięki dziewczyny. W weekend będę robiła ciasto drożdżowe i poleję je tym lukrem

Odp: Odp: Niezastygający lukier

misia5
  • misia5

  • Posty: 1734
  • Przepisy: 556
  • Artykuły: 0
mocsłodkości napisał(a):

biedroneczki napisał(a):

Co zrobić żeby lukier, którym poleję drożdżówki nie zastygał tylko był taki lepki, mokry i genialny jak ten na kupnych drożdżówkach?


Spróbuj zrobić go z mleka i cukru pudru. Nie dawaj za dużo pudru, bo będzie się kruszył.


Też polecam ten lukier. Jest genialny tylko trzeba wyczuć ile cukru dosypać. Niby nic strasznego, bo jak się go doda za dużo można dolać niewielka ilość mleka, a jak za mało to dosypać

Odp: Niezastygający lukier

mocsłodkości
biedroneczki napisał(a):

Co zrobić żeby lukier, którym poleję drożdżówki nie zastygał tylko był taki lepki, mokry i genialny jak ten na kupnych drożdżówkach?


Spróbuj zrobić go z mleka i cukru pudru. Nie dawaj za dużo pudru, bo będzie się kruszył.

Niezastygający lukier

biedroneczki
Co zrobić żeby lukier, którym poleję drożdżówki nie zastygał tylko był taki lepki, mokry i genialny jak ten na kupnych drożdżówkach?

Odpowiedz na/ edytuj Niezastygający lukier