Powidła śliwkowe

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Powidła śliwkowe

skuter5
  • skuter5

  • Posty: 361
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
My powidła smażymy w tradycyjny sposób. Moja siostra natomiast robi je jakoś inaczej. Dodaje do nich ocet i nie miesza na początku. Potem narzeka, że przywarły, ale uparła się na ten przepis bo tak robi jej psiapsiuła to i jej się kiedyś uda

Odp: Powidła śliwkowe

mocsłodkości
Ja powidła smażę trzy dni. Próbowałam tych jednodniowych ale powiem szczerze te smażone dłużej bardziej mi smakują Mają ten niepowtarzalny smak i aromat

Powidła śliwkowe

ciasteczka
Jak długo smażycie powidła śliwkowe? Robicie je w jeden dzień czy trzy dni jak to kiedyś robiono? Ja osobiście smażę śliwki przez trzy dni, a moja teściowa w jeden dzień. A jak to jest u Was?

Odpowiedz na/ edytuj Powidła śliwkowe