Tłuczek do mięsa

Obserwuj wątek

Odp: Tłuczek do mięsa

skuter5
  • skuter5

  • Posty: 368
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Dzięki wielkie za oświecenie mnie Teraz szybciej pójdzie mi rozbijanie mięsa Jak to się mówi kto pyta nie błądzi W moim przypadku szybciej rozbija mięso

Odp: Tłuczek do mięsa

mocsłodkości
skuter5 napisał(a):

Może mnie ktoś oświecić Po co w tłuczku do mięsa są dwie końcówki - jedna kratka, a druga paski? Do czego są te paski? Ja używam zawsze kratki, a te paski są bo są


Ja tej paskowanej części tłuczka o którą pytasz używam do rozbicia "opornego" mięsa. Dopiero jak mięso zacznie mięknąć wykańczam rozbijanie tą końcówka z kratką.

Tłuczek do mięsa

skuter5
  • skuter5

  • Posty: 368
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Może mnie ktoś oświecić Po co w tłuczku do mięsa są dwie końcówki - jedna kratka, a druga paski? Do czego są te paski? Ja używam zawsze kratki, a te paski są bo są

Odpowiedz na/ edytuj Tłuczek do mięsa