Strona główna Porady kulinarne - Tort na osiemnastkę

Tort na osiemnastkę

eelia5
offline
Kuchcik

eelia5
 P.W. 
Profil

Posty: 4
Przepisy: 1
Artykuły: 0

Tort na osiemnastkę

10 mar 2009 11:24
Witam.Kto pomoże?Czy znacie przepis na krem do tortu,żeby tort miał smak tortu a nie ciasta z kremem.
astra
offline
Mistrz Kuchni

astra
 P.W. 
Profil

Posty: 605
Przepisy: 37
Artykuły: 0

Odp: Tort na osiemnastkę

10 mar 2009 12:49
Żeby tort miał smak tortu to trzeba biszkopt dobrze nasączyć najlepiej rumem
Gatita
offline
Mistrz Kuchni

Gatita
 P.W. 
Profil

Posty: 122
Przepisy: 66
Artykuły: 0

Odp: Odp: Tort na osiemnastkę

10 mar 2009 14:14
astra napisał(a):

Żeby tort miał smak tortu to trzeba biszkopt dobrze nasączyć najlepiej rumem

... albo koniakiem



Opis: kulinarne przygody gatity
Oceń:
0
 

Odpowiedz na/ edytuj Tort na osiemnastkę

Musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta, zarejestruj się.
 

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane