SIS

SIS

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 76]

Galareta wieprzowa 4

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Polecam dla gości na każdą okazje

Galareta wieprzowa 4

Składniki:

Galareta wieprzowa 4

 

Sposób przygotowania:

Galareta wieprzowa 4
Mięso dokładnie myjemy, wkładamy do garnka. Warzywa myjemy kroimy równiez wrzucamy do garnka, czosnek siekamy i dodajemy. Zalewamy wszystko zimna wodą dodajemy sól, pieprz liśc laurowy. Gotujemy ok 45min mięso wyciągamy jak zrobi się miękkie nóżki gotujemy jeszcze na małym ogniu ok 60min.Mięso obieramy, wywar wlewamy do miseczek dorzucamy kawałki jajka i czekamy aż wystygnie wkładamy do lodówki. Smacznego.