Strona główna Gęś nadziewana wątróbką z mozzarellą

Gęś nadziewana wątróbką z mozzarellą

Drób, Gęś « poprzedni | następny »
lipka02

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1186
Gęś nadziewana wątróbką z mozzarellą
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Gęś nadziewana wątróbką z mozzarellą


trudność: średnie
czas:

Gęś nadziewana wątróbką z mozzarellą - SKŁADNIKI:

Gęś nadziewana wątróbką z mozzarellą - PRZYGOTOWANIE:

Gęś umyj od środka i z wierzch natrzyj solą i pieprzem.Wątróbkę podsmaż na oleju,wymieszaj z pokrojoną mozzarellą,żółtkiem jaja,posiekaną natką pietruszki oraz odrobiną bułki tartej.Farsz dopraw do smaku i dokładnie zmiksuj a następnie dodaj do niego ubitą pianę z białek.Farszem napełnij gęś zaszyj jej otwór,włóż gęś do brytfanny,wierzch natrzyj olejem,podlej wodą i piecz w temperaturze 190 stopni przez około 60 minut.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gęś nadziewana wątróbką z mozzarellą  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Drób
Kaczy smalec czyli nadwyżki tłuszczu z udkiem Nogi z kaczki po góralsku Kieszonki z piersi z kurczaka z buraczkami
Pałki z kurczaka jak z KFC Placuszki z filetu z kurczaka z papryką i porem Pieczona pierś kaczki
Dietetyczne kieszonki drobiowe ze szpinakiem Drobiowo - pieczarkowe mumie Pieczone pod majonezem udka z kurczaka
Roladki z goudą, camembertem i natką pietruszki Piersi z kurczaka parowane  Kurczak faszerowany szpinakiem i fetą

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane