Strona główna Gęś nadziewana wątróbką z mozzarellą

Gęś nadziewana wątróbką z mozzarellą

Drób, Gęś « poprzedni | następny »
lipka02

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1186
Gęś nadziewana wątróbką z mozzarellą
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Gęś nadziewana wątróbką z mozzarellą


trudność: średnie
czas:

Gęś nadziewana wątróbką z mozzarellą - SKŁADNIKI:

Gęś nadziewana wątróbką z mozzarellą - PRZYGOTOWANIE:

Gęś umyj od środka i z wierzch natrzyj solą i pieprzem.Wątróbkę podsmaż na oleju,wymieszaj z pokrojoną mozzarellą,żółtkiem jaja,posiekaną natką pietruszki oraz odrobiną bułki tartej.Farsz dopraw do smaku i dokładnie zmiksuj a następnie dodaj do niego ubitą pianę z białek.Farszem napełnij gęś zaszyj jej otwór,włóż gęś do brytfanny,wierzch natrzyj olejem,podlej wodą i piecz w temperaturze 190 stopni przez około 60 minut.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gęś nadziewana wątróbką z mozzarellą  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Drób
Gulasz Drobiowy z Chorizo i Fasolą Domowe burgery drobiowe Pałki z kurczaka z trzcinową nutą
Kotlety pod pierzynką Kokosowy kurczak garam masala z warzywami Roladki drobiowe z pietruszką i serem korycińskim
Roladki z kaszą fetą i pomidorami suszonymi Kurczak z misz maszem Kurczak faszerowany wieprzowiną
Galaretki drobiowe 'na jeden kęs" Kurczak z warzywami Kurczakowa potrawka z curry i kurkumą

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane