Strona główna Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami

Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami

Gołąbki « poprzedni | następny »
dayzi

Srebrny Ekspert
Przepisy: 805
zdjęcia: 1 z 3
Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Pachnące grzybami pyszne gołąbki.


trudność: średnie
czas:

Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami - SKŁADNIKI:

Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami - PRZYGOTOWANIE:

Kapustę parzymy. Mięso mieszamy z ugotowanym w osolonej wodzie ryżem i jedną garścią pokrojonych drobno grzybów (grzyby zalewamy wodą i gotujemy do miękkości). Dodajemy jajko oraz sól i pieprz do smaku. Na liściu kapusty układamy porcje farszu. Zwijamy liście w rulonik i zwijamy boki do środka. Układamy ciasno gołąbki w garnku. Dodajemy liście, zalewamy wodą i dodajemy pokruszone kostki i pozostałe grzyby oraz sól i pieprz. Gotujemy do miękkości. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gołąbki
Pieczone gołąbki z kiełbasą pod pomidorami Gołąbki w sosie pomidorowym Gołąbki na maśle
Gołąbki bez zawijania - pieczone Gołąbki z mięsem i kaszą Gołąbki z kaszą gryczaną Eli
Gołąbkowe kotleciki z patelni Pieczone gołąbki z kapusty włoskiej Gołąbki z siemieniem lnianym kaszą ryżem i mięsem
Gołąbki z papryką i sosem pieczarkowo- porowym Gołąbki z kapustą pekińską i grysikiem Gołąbki z soczewicą

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane