Strona główna Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami

Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami

Gołąbki « poprzedni | następny »
dayzi

Srebrny Ekspert
Przepisy: 765
zdjęcia: 1 z 3
Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Pachnące grzybami pyszne gołąbki.


trudność: średne
czas:

Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami - SKŁADNIKI:

Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami - PRZYGOTOWANIE:

Kapustę parzymy. Mięso mieszamy z ugotowanym w osolonej wodzie ryżem i jedną garścią pokrojonych drobno grzybów (grzyby zalewamy wodą i gotujemy do miękkości). Dodajemy jajko oraz sól i pieprz do smaku. Na liściu kapusty układamy porcje farszu. Zwijamy liście w rulonik i zwijamy boki do środka. Układamy ciasno gołąbki w garnku. Dodajemy liście, zalewamy wodą i dodajemy pokruszone kostki i pozostałe grzyby oraz sól i pieprz. Gotujemy do miękkości. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gołąbki
Greckie gołąbki w liściach winogrona Latające kwasy Chupi Gołąbki zawijane
Gołąbki pieczone z kapustą kiszoną Gołąbki z pieczarkami Gołąbki w panierce
Gołąbki w kapuście włoskiej Gołąbki zapiekane Kresowe gołąbki z ziemniakami
Gołąbki ziemniaczane Gołąbki z dipem marchewkowym Gołąbki z mięsem i pieczarkami na parze

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane