Strona główna Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami

Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami

Gołąbki « poprzedni | następny »
dayzi - Przepis na: Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 737
zdjęcia: 1 z 3 Strzałka
Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Pachnące grzybami pyszne gołąbki.


trudność: średne
czas:

Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami - SKŁADNIKI:

Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami - PRZYGOTOWANIE:

Kapustę parzymy. Mięso mieszamy z ugotowanym w osolonej wodzie ryżem i jedną garścią pokrojonych drobno grzybów (grzyby zalewamy wodą i gotujemy do miękkości). Dodajemy jajko oraz sól i pieprz do smaku. Na liściu kapusty układamy porcje farszu. Zwijamy liście w rulonik i zwijamy boki do środka. Układamy ciasno gołąbki w garnku. Dodajemy liście, zalewamy wodą i dodajemy pokruszone kostki i pozostałe grzyby oraz sól i pieprz. Gotujemy do miękkości. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gołąbki
Gołąbki pieczone w pomidorach Paprykowe gołąbki Pieczone gołąbki z sosem z pieczonych papryk
Gołąbki z włoskiej kapusty z rozmarynowym sosem Gołąbki z nowym smaczkiem Gołąbki według FemmeFatale
Gołąbki wołowe z dodatkiem kardamonu Gołąbki z kaszą gryczaną i boczkiem Kasza jaglana w botwince
Gołąbki w botwince z sosem chrzanowym Gołąbki w sosie pieczarkowym Pieczone gołąbki w młodej kapuście

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane