Strona główna Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami

Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami

Gołąbki « poprzedni | następny »
dayzi

Srebrny Ekspert
Przepisy: 800
zdjęcia: 1 z 3
Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Pachnące grzybami pyszne gołąbki.


trudność: średnie
czas:

Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami - SKŁADNIKI:

Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami - PRZYGOTOWANIE:

Kapustę parzymy. Mięso mieszamy z ugotowanym w osolonej wodzie ryżem i jedną garścią pokrojonych drobno grzybów (grzyby zalewamy wodą i gotujemy do miękkości). Dodajemy jajko oraz sól i pieprz do smaku. Na liściu kapusty układamy porcje farszu. Zwijamy liście w rulonik i zwijamy boki do środka. Układamy ciasno gołąbki w garnku. Dodajemy liście, zalewamy wodą i dodajemy pokruszone kostki i pozostałe grzyby oraz sól i pieprz. Gotujemy do miękkości. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gołąbki
Gołąbki z mięsem i kaszą Gołąbki z kaszą gryczaną Eli Gołąbkowe kotleciki z patelni
Pieczone gołąbki z kapusty włoskiej Gołąbki z siemieniem lnianym kaszą ryżem i mięsem Gołąbki z papryką i sosem pieczarkowo- porowym
Gołąbki z kapustą pekińską i grysikiem Gołąbki z soczewicą Gołąbki z kaszą gryczaną i boczkiem
Gołąbki z pszenicą Gołąbki z kaszą gryczaną Gołąbki z kaszanką

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane