Strona główna Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami

Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami

Gołąbki « poprzedni | następny »
dayzi - Przepis na: Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 757
zdjęcia: 1 z 3 Strzałka
Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Pachnące grzybami pyszne gołąbki.


trudność: średne
czas:

Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami - SKŁADNIKI:

Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami - PRZYGOTOWANIE:

Kapustę parzymy. Mięso mieszamy z ugotowanym w osolonej wodzie ryżem i jedną garścią pokrojonych drobno grzybów (grzyby zalewamy wodą i gotujemy do miękkości). Dodajemy jajko oraz sól i pieprz do smaku. Na liściu kapusty układamy porcje farszu. Zwijamy liście w rulonik i zwijamy boki do środka. Układamy ciasno gołąbki w garnku. Dodajemy liście, zalewamy wodą i dodajemy pokruszone kostki i pozostałe grzyby oraz sól i pieprz. Gotujemy do miękkości. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gołąbki z mięsem, ryżem i grzybami  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gołąbki
Gołąbki w panierce Gołąbki w kapuście włoskiej Gołąbki zapiekane
Kresowe gołąbki z ziemniakami Gołąbki ziemniaczane Gołąbki z dipem marchewkowym
Gołąbki z mięsem i pieczarkami na parze Zapiekane gołąbki z kaszą i warzywami Gołąbki pieczone w pomidorach
Paprykowe gołąbki Pieczone gołąbki z sosem z pieczonych papryk Gołąbki z włoskiej kapusty z rozmarynowym sosem

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane