Strona główna Golonka wieprzowa gotowana

Golonka wieprzowa gotowana

Golonka « poprzedni | następny »
Krakowianka - Przepis na: Golonka wieprzowa gotowana offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2431
Golonka wieprzowa gotowana
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Golonka można podawać z musztardą lub chrzanem


trudność: łatwe
czas:

Golonka wieprzowa gotowana - SKŁADNIKI:

Golonka wieprzowa gotowana - PRZYGOTOWANIE:

Golonki umyć, włożyć do wrzącej osolonej wody i gotować pod przykryciem około 2 godziny. Następnie dodać obrane, pokrojone warzywa, cebulę, czosnek i przyprawy. Gotować do miękkości. Miękkie golonka podawać z musztardą.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Golonka wieprzowa gotowana  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Golonka
Golonko w galarecie Bawarska golonka Galareta wieprzowa
Golonka z kiszoną kapustą Mariel Golonki pieczone na kiszonej kapuście Golonka z konfiturą z czerwonej cebuli
Golonka pieczona z jabłkami Polska golonka pieczona z warzywami Miodowo piwna golonka
Ogniste golonki Tymbaliki drobiowo-wieprzowe bez żelatyny Golonka w przyprawach

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj