Mati13

Mati13

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 889]

Grillowany szczupak w folii

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

ryba jest świeża, zaraz po złowieniu

Grillowany szczupak w folii Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Grillowany szczupak w folii

 

Sposób przygotowania:

Grillowany szczupak w folii
Ryby otrzymałem od kolegi, były świeżo złowione ,pozbawione wnętrzności i porządnie wypatroszone i oczyszczone. Ryby podzieliłem na połowę. Wewnątrz oraz zewnątrz opruszyłem je zmieloną solą morską oraz przyprawą do ryb. Do środka każdej ryby włożyłem łyżeczkę masła i każdą rybę osobno zawinąłem w kawałek folii aluminiowej. Grillowałem ok. 20-25 minut, bardzo smaczna
Grillowany szczupak w folii