agabi22

agabi22

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 523]

grilowane panini

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

włoskie panini tym razem z kurczakiem

grilowane panini

Składniki:

grilowane panini

 

  • bułka panini 1 szt
  • pierś z kurczaka 1 szt
  • bekon 3 plastry
  • majonez łyżka
  • czosnek
  • 1 ząbek

Sposób przygotowania:

grilowane panini
pierś z kurczaka gotujemy - można na kostce rosołowej. można użyć mięsa np z zupy. mięso kroimy na kawałeczki, mieszamy z majonezem oraz wyciśniętym ząbkiem czosnku. bekon podsmażamy na patelni. bułkę grilujemy z obu stron, można użyć piekarnika, tak żeby skórka była chrupiąca. w środek wkładamy pastę z kurczaka oraz bekon. jeść gorące. na zdjęciu z surówka- w roli głównej seler naciowy. Smacznego:)