Grzanki czosnkowe

A.B. - Przepis na: Grzanki czosnkowe offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 258
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Grzanki czosnkowe
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 6

świetny dodatek do spaghetti,lub sałaty :-D


trudność: łatwe
czas:

Grzanki czosnkowe - SKŁADNIKI:

Grzanki czosnkowe - PRZYGOTOWANIE:

Na patelni rozgrzewamy oliwę,wrzucamy roztarty ząbek czosnku i przesmażamy.Następnie układamy chleb pokrojony w trójkąty,solimy i posypujemy bazylią.Smażymy na ładny brązowy kolor.Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Grzanki czosnkowe (strona 1 z 1)  
Sarenka

Sarenka
offline

2009-11-10 21:56
Ooo czosnkowe :) Czyli mniam ;)
Skomentuj
Oceń:
0
msewka

msewka
offline

2009-11-11 08:48
Bardzo lubię takie czosnkowe grzanki.Tylko pieczywo wybrałabym delikatniejsze, typu bagietka czy bułka paryska.Jedyne,czego mi we Włoszech brakowało,to wlaśnie zwykłego, białego chleba.
Ja takie grzanki lubię nawet same pogryzać, albo np. z czerwonym barszczykiem.5
Skomentuj
Oceń:
0
iwi69

iwi69
offline

2009-11-11 20:29
A mnie nie smakowaly z bagietki.Mnie bardzo smakuje Panini te ich bulki.
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kuchnia włoska
Falbanki z cukinią i łososiem Pizza z boczkiem Słoneczna pizza z musem z dyni
Tiramisu włoski deser Makaron z kurczakiem i suszonymi pomidorami Grzybowe risotto z marchewką i jarmużem
Focaccia z pieczoną dynią i rozmarynem Kwiaty cukinii faszerowane ricottą Pizza ze szparagami
Pizza na puszystym cieście Włoskie rustykalne ciasto z jabłkami i orzechami Spaghetti  all`Amatriciana wersja rzymska

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane