pioge7

pioge7

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 604]

Grzanki z parówkami i pasztetem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

uwiebiane przez dzieci, robione co sobotę

Grzanki z parówkami i pasztetem

Składniki:

Grzanki z parówkami i pasztetem

 

  • 1/2 bułki długiej kanapkowej
  • 4 dag masła
  • 6 parówek
  • 1/4 gęstego sosu musztardowego
  • 10 dag pasztetu DROP

Sposób przygotowania:

Grzanki z parówkami i pasztetem
Bułke obrać ze skórki. Pokroić na kromki długości 1 cm. Paróki obrać ze skórki. Grzanki posmarować masłem z dwóch stron i pasztetem DROP. Kłaść z jednej strony pół parówki przeciętej wzdłuż na 2 części. Pokryć gęstym sosem musztardowym. Włożyć na blasze do gorącego piekarnika na 10 minut. Podawać gorące.

Tagi:

sosy pasztet