lipka02

lipka02

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1186]

Grzybowe leczo z parówkami

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Grzybowe leczo z parówkami

Grzybowe leczo z parówkami

Składniki:

Grzybowe leczo z parówkami

 

Sposób przygotowania:

Grzybowe leczo z parówkami
Z parówek zdejmij osłonki i pokrój je w kostkę.Cebulę posiekaj,zeszklij na oleju,dodaj posiekane grzyby oraz pozbawioną gniazd nasiennych i pokrojoną w paseczki świeżą paprykę.Całość posól i duś.Pomidory sparz wrzątkiem,obierz ze skórki i pokrój na cząstki.Do duszących się warzyw dodaj pomidory,parówki i pokrojoną papryczkę chilli.Całość podlej odrobiną wody,dopraw do smaku i duś do miękkości.