Triss

Triss

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1109]

Grzyby w śmietanie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Grzyby pokroić w paski. Cebulę posiekać w kostkę, ząbek przecisnąć przez praskę, przesmażyć na maśle cebulę,

Grzyby w śmietanie

Składniki:

Grzyby w śmietanie

 

 

Sposób przygotowania:

Grzyby w śmietanie
Grzyby pokroić w paski. Cebulę posiekać w kostkę, ząbek przecisnąć przez praskę, przesmażyć na maśle cebulę, dodać czosnek i grzyby, przyprawić solą i pieprzem, poddusić razem kilka minut. Zalać kwaśną śmietaną, gotować jeszcze minutę. Przełożyć do kokilek, posypać tartym serem, oprószyć pieprzem . Piec ok. 15 min. w temp. 180st. C.

Tagi:

sery grzyby ser