Strona główna Gulasz cielęcy z pieczarkami

Gulasz cielęcy z pieczarkami

Cielęcina « poprzedni | następny »
Krakowianka - Przepis na: Gulasz cielęcy z pieczarkami offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2427
zdjęcia: 1 z 3 Strzałka
Gulasz cielęcy z pieczarkami
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Gulasz z pieczarkami to dobry pomysł na obiad lub kolację.


trudność: średne
czas:

Gulasz cielęcy z pieczarkami - SKŁADNIKI:

Gulasz cielęcy z pieczarkami - PRZYGOTOWANIE:

Mięso umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, pokroić w kostkę. Następnie podsmażyć na 1 łyżce smalcu. Rumiane mięso podlać odrobiną wody, oprószyć solą i pieprzem, dusić pod przykryciem do miękkości. Cebulę drobno posiekać, zeszklić na maśle. Pieczarki pokroić wsypać do cebuli i dusić około 10 minut. Z pozostałego smalcu i mąki zrobić rumianą zasmażkę, połączyć z mięsem, dodać pieczarki, przyprawić do smaku solą i pieprzem, zagotować.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz cielęcy z pieczarkami  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Cielęcina
Gulasz cielęcy z brokułami Sznycel po wiedeńsku Duszona cielęcina z maderą i grzybami
Cielęcina duszona w cebuli Polędwiczki w otulone wiejskim twarogiem i ziołami Makaron zapiekany z pulpecikami cielęcymi
Cielęcina w occie balsamicznym i pomarańczach Roladki cielęce w sosie grzybowym Sos z cielęcego serduszka
Cielęcina w aromatycznym sosie z podgrzybków Pieczona cielęcina Cielęce pulpety w sosie pomidorowym

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane