Strona główna Gulasz cielęcy z pieczarkami

Gulasz cielęcy z pieczarkami

Cielęcina « poprzedni | następny »
Krakowianka

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2431
zdjęcia: 1 z 3
Gulasz cielęcy z pieczarkami
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Gulasz z pieczarkami to dobry pomysł na obiad lub kolację.


trudność: średnie
czas:

Gulasz cielęcy z pieczarkami - SKŁADNIKI:

Gulasz cielęcy z pieczarkami - PRZYGOTOWANIE:

Mięso umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, pokroić w kostkę. Następnie podsmażyć na 1 łyżce smalcu. Rumiane mięso podlać odrobiną wody, oprószyć solą i pieprzem, dusić pod przykryciem do miękkości. Cebulę drobno posiekać, zeszklić na maśle. Pieczarki pokroić wsypać do cebuli i dusić około 10 minut. Z pozostałego smalcu i mąki zrobić rumianą zasmażkę, połączyć z mięsem, dodać pieczarki, przyprawić do smaku solą i pieprzem, zagotować.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz cielęcy z pieczarkami  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Cielęcina
Cielęcina z kolorową jajecznicą Pieczeń cielęca z pomarańczą Rolada cielęca z włoską kapustą i papryką
Kotleciki z mietą i przyprawami Rolada cielęca z grzybami Gicz cielęca w ziemniakach
Kotleciki na bogato Cielęcina panierowana Cielęca pieczeń z winogronami
Zapiekanka ziemniaczana z cielęciną i burakami Świąteczna wędlina Paprykowa zupa gulaszowa

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane