Strona główna Gulasz pomidorowo-paprykowy

Gulasz pomidorowo-paprykowy

Wieprzowina « poprzedni | następny »
dayzi - Przepis na: Gulasz pomidorowo-paprykowy offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 761
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Gulasz pomidorowo-paprykowy
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Prosty w przygotowaniu i smaczny gulasz.


trudność: łatwe
czas:

Gulasz pomidorowo-paprykowy - SKŁADNIKI:

Gulasz pomidorowo-paprykowy - PRZYGOTOWANIE:

Mięso płuczemy, oczyszczamy i kroimy w zgrabną kostkę. Mięso obsmażamy na złoty kolor ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju i przekładamy do garnka. Na tym samym tłuszczu złocimy posiekaną cebulę i dodajemy do mięsa. Całość zalewamy wodą. Dodajemy pokruszone kostki, liście, pieprz czarny oraz paprykę. Dusimy do miękkości co jakiś czas mieszając. Pod koniec dodajemy koncentrat oraz sól, pieprz i chili do smaku. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz pomidorowo-paprykowy  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wieprzowina
Szynka peklowana z szynkowara Duszona karkówka Wieprzowina z jesiennymi warzywami w adżice
Schab pieczony do kanapek Schab pod jarmużową pierzynką Kotleciki mielone z dynią i czerwoną cebulą
Gulasz z suszonymi śliwkami i pomidorami Kotleciki mielone z ziołami prowansalskimi Schabowe falbanki
Kotlety schabowe z papryką i dynią Ryż podsmażany z mięsem mielonym Mięso mielone z kalarepką

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert online

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane