Strona główna Gulasz pomidorowo-paprykowy

Gulasz pomidorowo-paprykowy

Wieprzowina « poprzedni | następny »
dayzi - Przepis na: Gulasz pomidorowo-paprykowy offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 747
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Gulasz pomidorowo-paprykowy
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Prosty w przygotowaniu i smaczny gulasz.


trudność: łatwe
czas:

Gulasz pomidorowo-paprykowy - SKŁADNIKI:

Gulasz pomidorowo-paprykowy - PRZYGOTOWANIE:

Mięso płuczemy, oczyszczamy i kroimy w zgrabną kostkę. Mięso obsmażamy na złoty kolor ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju i przekładamy do garnka. Na tym samym tłuszczu złocimy posiekaną cebulę i dodajemy do mięsa. Całość zalewamy wodą. Dodajemy pokruszone kostki, liście, pieprz czarny oraz paprykę. Dusimy do miękkości co jakiś czas mieszając. Pod koniec dodajemy koncentrat oraz sól, pieprz i chili do smaku. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz pomidorowo-paprykowy  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wieprzowina
Roladki w sosie śmietanowym Pulpeciki w leśnym sosie Zupa warzywno - mięsny mix
Mielone kulki pod serową czapą Kurczak, boczek z warzywami Szynka domowa z czerwoną czubricą
Roladki schabowe z grzybami i warzywami Zapiekanka z mięsa mielonego i ziemniaków Mielonka ze słoika
Pulpety wieprzowe w sosie grzybowym Szaszłyki z karkówki Leczo z pulpetami  i suszonymi jabłkami

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Cały naród suszy jabłka Konkurs - Cały naród suszy jabłka

    Zapraszamy do konkursu! Pokażcie, jak kreatywnie wykorzystać suszone jabłka w przepisach kulinarnych. Do wygrania nowoczesne suszarki do owoców i grzybów oraz komplety gadżetów od firmy MPM.

1 2
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane