Strona główna Gulasz pomidorowo-paprykowy

Gulasz pomidorowo-paprykowy

Wieprzowina « poprzedni | następny »
dayzi

Srebrny Ekspert
Przepisy: 765
zdjęcia: 1 z 5
Gulasz pomidorowo-paprykowy
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Prosty w przygotowaniu i smaczny gulasz.


trudność: łatwe
czas:

Gulasz pomidorowo-paprykowy - SKŁADNIKI:

Gulasz pomidorowo-paprykowy - PRZYGOTOWANIE:

Mięso płuczemy, oczyszczamy i kroimy w zgrabną kostkę. Mięso obsmażamy na złoty kolor ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju i przekładamy do garnka. Na tym samym tłuszczu złocimy posiekaną cebulę i dodajemy do mięsa. Całość zalewamy wodą. Dodajemy pokruszone kostki, liście, pieprz czarny oraz paprykę. Dusimy do miękkości co jakiś czas mieszając. Pod koniec dodajemy koncentrat oraz sól, pieprz i chili do smaku. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz pomidorowo-paprykowy  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wieprzowina
Szynka z pieczarkami Pieczeń rzymska z papryką kasza kuskus z boczkiem i warzywami
Żeberka w miodzie Ryż smażony z boczkiem Schab duszony w papryce
Polędwiczki w sosie grzybowym Mielone z ziarnami Mielone z pieczarkami
Pulpeciki w sosie grzybowym Schabowe w sosie pietruszkowym Gotowane golonka

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane