Strona główna Gulasz pomidorowo-paprykowy

Gulasz pomidorowo-paprykowy

Wieprzowina « poprzedni | następny »
dayzi - Przepis na: Gulasz pomidorowo-paprykowy offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 737
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Gulasz pomidorowo-paprykowy
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Prosty w przygotowaniu i smaczny gulasz.


trudność: łatwe
czas:

Gulasz pomidorowo-paprykowy - SKŁADNIKI:

Gulasz pomidorowo-paprykowy - PRZYGOTOWANIE:

Mięso płuczemy, oczyszczamy i kroimy w zgrabną kostkę. Mięso obsmażamy na złoty kolor ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju i przekładamy do garnka. Na tym samym tłuszczu złocimy posiekaną cebulę i dodajemy do mięsa. Całość zalewamy wodą. Dodajemy pokruszone kostki, liście, pieprz czarny oraz paprykę. Dusimy do miękkości co jakiś czas mieszając. Pod koniec dodajemy koncentrat oraz sól, pieprz i chili do smaku. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz pomidorowo-paprykowy  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wieprzowina
Makaron w sosie śmietanowym Mięsne żeberka pieczone w piekarniku Roladki ze schabu z bracówką i mozzarellą
Schab zapiekany w kapuście z pomidorem Gulasz wieprzowy z leśnymi grzybami Ziołowo-czosnkowa karkówka z grilla
Sos śmietanowo-serowy z mięsem mielonym Zupa meksykańska Roladki schabowe z pieczarkami i cukinią
Najprostsza pieczeń ze schabu Spaghetti z mięsem mielonym i pomidorami Słoikowa kiełbasa z karkówki z boczkiem i czubricą

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane