Strona główna Gulasz pomidorowo-paprykowy

Gulasz pomidorowo-paprykowy

Wieprzowina « poprzedni | następny »
dayzi - Przepis na: Gulasz pomidorowo-paprykowy offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 750
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Gulasz pomidorowo-paprykowy
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Prosty w przygotowaniu i smaczny gulasz.


trudność: łatwe
czas:

Gulasz pomidorowo-paprykowy - SKŁADNIKI:

Gulasz pomidorowo-paprykowy - PRZYGOTOWANIE:

Mięso płuczemy, oczyszczamy i kroimy w zgrabną kostkę. Mięso obsmażamy na złoty kolor ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju i przekładamy do garnka. Na tym samym tłuszczu złocimy posiekaną cebulę i dodajemy do mięsa. Całość zalewamy wodą. Dodajemy pokruszone kostki, liście, pieprz czarny oraz paprykę. Dusimy do miękkości co jakiś czas mieszając. Pod koniec dodajemy koncentrat oraz sól, pieprz i chili do smaku. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz pomidorowo-paprykowy  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wieprzowina
Szynka długo marynowana Polędwiczka z czosnkowym sosem i ziemniaczkami Schab w panierce z semoliną
Kotlety z mielonego z ryżem + sos grzybowy Żeberka duszone w kapuście Pulpeciki z bazylią
Karczek pieczony marynowany z pieprzem cytrynowym Karczek pieczony w winie Zapiekany schabowy
Klopsy z kapustą w środku Gulasz z kluseczkami Domowa wędlina z suszonymi pomidorami

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane