ulcia21

ulcia21

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 68]

Gulasz rybny

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Filety pokroic w duza kostke

Gulasz rybny

Składniki:

Gulasz rybny

 

  • 1kg filetow rybnych
  • 5-7dkg sloniny
  • 2cebule
  • 1lyzka maki
  • 2lyzki pasty pomidorowej
  • lyzka slodkiej papryki
  • mala swieza papryka
  • 1zabek czosnku
  • majeranek
  • kostka bulionowa
  • sol,pieprz

Sposób przygotowania:

Gulasz rybny
Filety pokroic w duza kostke.Oproszyc sola,pieprzem i maka.Sloninke pokroic i stopic,Posiekana cebule dodac do sloniny i przesmazyc.Papryke pokroic i razem z pasta pomidorowa i sproszkowana papryka dodac do skladnikow na patelni.Calosc zalac 1 1/2szklanki wody wrzucic kostke rosolowa i zagotowac.Dodac rybe posiekany czosnek i majeranek.Gotowac ok15min.