Gulasz z kurczaka

Kurczak, Gulasze « poprzedni | następny »
Galeo - Przepis na: Gulasz z kurczaka offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 94
Gulasz z kurczaka
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Mięso pokroić w paski, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i Pieprzem czarnym mielonym Galeo.


trudność: łatwe
czas:

Gulasz z kurczaka - SKŁADNIKI:

Gulasz z kurczaka - PRZYGOTOWANIE:

Odstawić do lodówki na co najmniej 30 min. Warzywa pokroić na kawałki. Pieczarki umyć, obrać, pokroić w plasterki. Mięso zrumienić na rozgrzanym oleju. Dodać warzywa i pieczarki, smażyć 5 minut. Wlać bulion i wermut, dodać posiekaną melisę. Dusić 20 minut pod przykryciem. Wlać śmietanę z mąką, doprawić do smaku, zagotować. Przepis pochodzi ze strony www.galeo.pl


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz z kurczaka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kurczak
Kurczak z boczkiem, cebulą i teriyaki Pierś z kurczaka z pieczarkami w sosie pomidorowym Pierś z kurczaka nadziewana sałatą i pomidorkami
Kurczak w orzechowej glazurze Pierś z kurczaka z ryżem Kurczak w sosie pieczarkowym
Curry z kurczaka Pierś z kurczaka panierowana w płatkach Mięso z kurczaka z cukinią i grzybami
Mięso z kurczaka w majonezowej panierce Pałki z kurczaka z sosem Pierś z kurczaka z bazylią i musztardą

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane