Strona główna Gulasz z parówek z pieczarkami

Gulasz z parówek z pieczarkami

Gulasze « poprzedni | następny »
Krakowianka - Przepis na: Gulasz z parówek z pieczarkami offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2429
Gulasz z parówek z pieczarkami
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Do gulaszu można dodać grzyby leśne świeże lub suszone.


trudność: łatwe
czas:

Gulasz z parówek z pieczarkami - SKŁADNIKI:

Gulasz z parówek z pieczarkami - PRZYGOTOWANIE:

Z kiełbasy parówkowej usunąć osłonki, kiełbasę pokroić na kawałki. Pieczarki umyć, pokroić w grubą kostkę i podsmażyć razem z posiekanym czosnkiem i papryką na rozgrzanej oliwie. Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Do garnka wlać 2 szkl wody, dodać bulionetkę, zagotować. Do gotującego się bulionu wsypać pokrojoną cebulę, pieczarki, pomidory, parówki i gotować na małym ogniu około 15-20 minut Całość przyprawić solą, pieprzem i przyprawą maggi, wymieszać. Podawać z pieczywem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz z parówek z pieczarkami  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gulasze
Gulasz mięsno - warzywny Leczo wg Zub3r'a Kurczak z cukinią i pomidorkami koktajlowymi
Gulasz warzywny z wędliną Leczo z kalarepką i parówkami Moje kolorowe leczo
Gulasz cielęcy z brokułami Gulasz wieprzowy podany z kaszą Klasyczny gulasz wieprzowy z majerankiem
Chili con carne po polsku Gulasz z indyka z rozmarynem Gulasz wieprzowo - warzywny

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane