Strona główna Gulasz z parówek z pieczarkami

Gulasz z parówek z pieczarkami

Gulasze « poprzedni | następny »
Krakowianka - Przepis na: Gulasz z parówek z pieczarkami offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2427
Gulasz z parówek z pieczarkami
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Do gulaszu można dodać grzyby leśne świeże lub suszone.


trudność: łatwe
czas:

Gulasz z parówek z pieczarkami - SKŁADNIKI:

Gulasz z parówek z pieczarkami - PRZYGOTOWANIE:

Z kiełbasy parówkowej usunąć osłonki, kiełbasę pokroić na kawałki. Pieczarki umyć, pokroić w grubą kostkę i podsmażyć razem z posiekanym czosnkiem i papryką na rozgrzanej oliwie. Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Do garnka wlać 2 szkl wody, dodać bulionetkę, zagotować. Do gotującego się bulionu wsypać pokrojoną cebulę, pieczarki, pomidory, parówki i gotować na małym ogniu około 15-20 minut Całość przyprawić solą, pieprzem i przyprawą maggi, wymieszać. Podawać z pieczywem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz z parówek z pieczarkami  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gulasze
Kurczak z cukinią i pomidorkami koktajlowymi Gulasz warzywny z wędliną Leczo z kalarepką i parówkami
Moje kolorowe leczo Gulasz cielęcy z brokułami Gulasz wieprzowy podany z kaszą
Klasyczny gulasz wieprzowy z majerankiem Chili con carne po polsku Gulasz z indyka z rozmarynem
Gulasz wieprzowo - warzywny Kurczak w leśnym zagajniku Gulasz mocno warzywny

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane