Strona główna Gulasz z parówek z pieczarkami

Gulasz z parówek z pieczarkami

Gulasze « poprzedni | następny »
Krakowianka

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2431
Gulasz z parówek z pieczarkami
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Do gulaszu można dodać grzyby leśne świeże lub suszone.


trudność: łatwe
czas:

Gulasz z parówek z pieczarkami - SKŁADNIKI:

Gulasz z parówek z pieczarkami - PRZYGOTOWANIE:

Z kiełbasy parówkowej usunąć osłonki, kiełbasę pokroić na kawałki. Pieczarki umyć, pokroić w grubą kostkę i podsmażyć razem z posiekanym czosnkiem i papryką na rozgrzanej oliwie. Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Do garnka wlać 2 szkl wody, dodać bulionetkę, zagotować. Do gotującego się bulionu wsypać pokrojoną cebulę, pieczarki, pomidory, parówki i gotować na małym ogniu około 15-20 minut Całość przyprawić solą, pieprzem i przyprawą maggi, wymieszać. Podawać z pieczywem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz z parówek z pieczarkami  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gulasze
Ragoût miesno-warzywne Biodrówkowy misz masz Serduszka drobiowe w sosie koperkowym
Pikantny gulasz w bułce Chłopski garnek Gulasz z ananasem i papryką
Kremowy gulasz z koperkiem Gulasz drobiowy wg Zub3ra Gulasz z papryką i selerem
Gulasz z indykiem i kukurydzą Gulasz Drobiowy z Chorizo i Fasolą Gulasz wieprzowy z pieczarkami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane