Strona główna Gulasz z seduszek drobiowych

Gulasz z seduszek drobiowych

Dania « poprzedni | następny »
alicjaja - Przepis na: Gulasz z seduszek drobiowych offline

Szef Kuchni
Przepisy: 70
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Gulasz z seduszek drobiowych
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Serca drobiowe obgotować i oczyścić. przekroić na pół każde serduszko i podsmażyć na patelni posypać przyprawami


trudność: średne
czas:

Gulasz z seduszek drobiowych - SKŁADNIKI:

Gulasz z seduszek drobiowych - PRZYGOTOWANIE:

Serca drobiowe obgotować i oczyścić. przekroić na pół każde serduszko i podsmażyć na patelni posypać przyprawami. Do wywaru dorzucić ziele angielskie liść laurowy i zagotować Pod koniec smażenia serduszek dodać pokrojoną w kostkę cebulę i zeszklić. Serduszka i cebulę wrzucić do wywaru i dusić. Zagęścić wodą z mąka i doprawić


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz z seduszek drobiowych  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dania
Kotlety parówkowo jajeczne Naleśniki o smaku migdałowym Pierogi z kaszanką i leśnymi grzybami
Spagetti z sosem  marchewkowo-cukiniowym z natką Coleslaw biało-czerwony Gołąbki z mięsem i pieczarkami na parze
Placek ziemniaczany z gulaszem Babka ryżowo-jabłkowa Eli z sosem jeżynowym Zupa z żółtej cukinii z ryżem
Krążki cukiniowe z grzybami leśnymi Jesienna zapiekanka makaronowa Lasagne z mięsem mielonym

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert online

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane