gulasz z serc

Gulasze « poprzedni | następny »
malinka84 - Przepis na: gulasz z serc offline

Starszy Kucharz
Przepisy: 44
gulasz z serc
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

inny sposób na smaczne podroby


trudność: łatwe
czas:

gulasz z serc - SKŁADNIKI:

  • 1 kg serc kurzych
  • opakowanie mrożonej marchewki z groszkiem
  • 1/2 kg pieczarek
  • olej, sól, ostra papryka, przecier pomidorowy, bulion

gulasz z serc - PRZYGOTOWANIE:

serca gotujemy w bulionie. ugotowane wyjmujemy i przekrawamy na połówki. w rondlu rozgrzewamy olej, wrzucamy serca, pokrojone w plastry pieczarki i marchewkę z groszkiem. dusimy, aż odparuje woda, dodajemy przecier i wlewamy tyle bulionu, aby składniki były przykryte. przyprawiamy do smaku.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do gulasz z serc (strona 1 z 1)  
elzbieta8960

elzbieta8960
offline

2010-04-19 21:54
Wlasnie mi przypomnialas ze dawno nie robilam serduszek...5..:))
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gulasze
Dyniowo- pieczarkowy kociołek z kiełbasą  Drobiowy gulasz z dynią i fasolką Dynia z kiełbasą
Wieprzowina z jesiennymi warzywami w adżice Dyniowy gulasz z karkówką Gulasz z grzybami
Placuszki ziemniaczane po węgiersku z dynią Kurczak w papryce Placki ziemniaczano-dyniowe z gulaszem
Gulasz z kiełbasą i teriyaki Wątróbki z kurczaka z pieczarkami Potrawka z kurczaka, grzybów i dyni

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane