Strona główna Gulasz z serc drobiowych

Gulasz z serc drobiowych

Gulasze « poprzedni | następny »
pacpaw

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1428
zdjęcia: 1 z 5
Gulasz z serc drobiowych
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

smaczny gulasz z podrobów drobiowych


trudność: średnie
czas:

Gulasz z serc drobiowych - SKŁADNIKI:

Gulasz z serc drobiowych - PRZYGOTOWANIE:

Serca pokroić na mniejsze kawałki, podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu i przełożyć do innego naczynia. Na patelni zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę, dodać pokrojone pieczarki i smażyć. Marchewkę zetrzeć na tarce, a paprykę pokroić w mniejsze kawałki , dodać do pozostałych warzyw i dusić do miękkości. Gdy warzywa będą miękkie dodać serca, podlać całość wodą i dusić wszystko około 10 min. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Gulasz podawać z kaszą.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz z serc drobiowych  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gulasze
Serduszka drobiowe w sosie koperkowym Pikantny gulasz w bułce Chłopski garnek
Gulasz z ananasem i papryką Kremowy gulasz z koperkiem Gulasz drobiowy wg Zub3ra
Gulasz z papryką i selerem Gulasz z indykiem i kukurydzą Gulasz Drobiowy z Chorizo i Fasolą
Gulasz wieprzowy z pieczarkami Gulasz wieprzowy z groszkiem i peperoni Gulasz z wieprzowiny

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią polską (mazowiecką, kaszubską, wielkopolską lub śląską). Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez Ciebie kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20cm Fiskars Functional Form.

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane