Strona główna Gulasz z serc drobiowych

Gulasz z serc drobiowych

Gulasze « poprzedni | następny »
pacpaw

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1428
zdjęcia: 1 z 5
Gulasz z serc drobiowych
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

smaczny gulasz z podrobów drobiowych


trudność: średnie
czas:

Gulasz z serc drobiowych - SKŁADNIKI:

Gulasz z serc drobiowych - PRZYGOTOWANIE:

Serca pokroić na mniejsze kawałki, podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu i przełożyć do innego naczynia. Na patelni zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę, dodać pokrojone pieczarki i smażyć. Marchewkę zetrzeć na tarce, a paprykę pokroić w mniejsze kawałki , dodać do pozostałych warzyw i dusić do miękkości. Gdy warzywa będą miękkie dodać serca, podlać całość wodą i dusić wszystko około 10 min. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Gulasz podawać z kaszą.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz z serc drobiowych  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gulasze
Jagnięcina duszona w warzywach Kopytka marchewkowe z gulaszem Gulasz z żołądków drobiowych
Bogracz- gulasz węgierski Gulasz z brukwią i kładzionymi kluskami Żołądki drobiowe w sosie marchewkowym
Ragoût miesno-warzywne Biodrówkowy misz masz Serduszka drobiowe w sosie koperkowym
Pikantny gulasz w bułce Chłopski garnek Gulasz z ananasem i papryką

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 
 Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 

Ostatnio komentowane