Strona główna Gulasz z serc drobiowych

Gulasz z serc drobiowych

Gulasze « poprzedni | następny »
pacpaw - Przepis na: Gulasz z serc drobiowych offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1428
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Gulasz z serc drobiowych
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

smaczny gulasz z podrobów drobiowych


trudność: średne
czas:

Gulasz z serc drobiowych - SKŁADNIKI:

Gulasz z serc drobiowych - PRZYGOTOWANIE:

Serca pokroić na mniejsze kawałki, podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu i przełożyć do innego naczynia. Na patelni zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę, dodać pokrojone pieczarki i smażyć. Marchewkę zetrzeć na tarce, a paprykę pokroić w mniejsze kawałki , dodać do pozostałych warzyw i dusić do miękkości. Gdy warzywa będą miękkie dodać serca, podlać całość wodą i dusić wszystko około 10 min. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Gulasz podawać z kaszą.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz z serc drobiowych  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gulasze
Dyniowy gulasz z karkówką Gulasz z grzybami Placuszki ziemniaczane po węgiersku z dynią
Kurczak w papryce Placki ziemniaczano-dyniowe z gulaszem Gulasz z kiełbasą i teriyaki
Wątróbki z kurczaka z pieczarkami Potrawka z kurczaka, grzybów i dyni Gulasz z parówek
Placek ziemniaczany z gulaszem Gulasz z kluseczkami Leczo z pulpetami  i suszonymi jabłkami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane