Gotujmy.pl Gotujmy.pl

Korzysta z ciasteczek (cookies)

OK, lubię ciasteczka Więcej informacji
pacpaw

pacpaw

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1428]

Gulasz z serc drobiowych

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

smaczny gulasz z podrobów drobiowych

Gulasz z serc drobiowych Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Gulasz z serc drobiowych

Sposób przygotowania:

Gulasz z serc drobiowych

Serca pokroić na mniejsze kawałki, podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu i przełożyć do innego naczynia. Na patelni zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę, dodać pokrojone pieczarki i smażyć. Marchewkę zetrzeć na tarce, a paprykę pokroić w mniejsze kawałki , dodać do pozostałych warzyw i dusić do miękkości. Gdy warzywa będą miękkie dodać serca, podlać całość wodą i dusić wszystko około 10 min. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Gulasz podawać z kaszą.