Strona główna Gulasz z serc wieprzowych

Gulasz z serc wieprzowych

Gulasze « poprzedni | następny »
zewa

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1943
zdjęcia: 1 z 1
Gulasz z serc wieprzowych
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Gulasz można jeść z kaszą, ryżem lub pieczywem.


trudność: łatwe
czas:

Gulasz z serc wieprzowych - SKŁADNIKI:

Gulasz z serc wieprzowych - PRZYGOTOWANIE:

Ugotowane serca wieprzowe pokrój w kostkę. Wrzuć na rozgrzany olej i smaż od czasu do czasu mieszając. Gdy wszystko się ładnie przyrumieni dodaj pokrojoną w kostkę cebulę i dalej smaż. Po około 3 minutach dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, a na koniec pokrojoną w kostkę paprykę i posiekaną natkę pietruszki. Wszystko smaż jeszcze dwie minuty, następnie zalej bulionem, dodaj wszystkie przyprawy i duć gulasz 15 minut. Wodę z mąką wymieszaj i zagęść nią sos. Zagotuj. Podawaj z kaszą lub tak jak lubisz.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz z serc wieprzowych (strona 1 z 1)  
mali.na

mali.na

2011-09-21 10:01
no proszę, danie nie dość, że ładnie, kolorowo wygląda to jeszcze łatwo się robi:)
Skomentuj
Oceń:
0
cherry

cherry

2011-09-21 11:50
Nie spodziewałabym się, że gulasz z serc wieprzowych może tak dobrze wyglądać.
Skomentuj
Oceń:
1
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gulasze
Jagnięcina duszona w warzywach Kopytka marchewkowe z gulaszem Gulasz z żołądków drobiowych
Bogracz- gulasz węgierski Gulasz z brukwią i kładzionymi kluskami Żołądki drobiowe w sosie marchewkowym
Ragoût miesno-warzywne Biodrówkowy misz masz Serduszka drobiowe w sosie koperkowym
Pikantny gulasz w bułce Chłopski garnek Gulasz z ananasem i papryką

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 
 Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 

Ostatnio komentowane