Strona główna Gulasz z serc wieprzowych

Gulasz z serc wieprzowych

Gulasze « poprzedni | następny »
zewa - Przepis na: Gulasz z serc wieprzowych offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1815
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Gulasz z serc wieprzowych
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Gulasz można jeść z kaszą, ryżem lub pieczywem.


trudność: łatwe
czas:

Gulasz z serc wieprzowych - SKŁADNIKI:

Gulasz z serc wieprzowych - PRZYGOTOWANIE:

Ugotowane serca wieprzowe pokrój w kostkę. Wrzuć na rozgrzany olej i smaż od czasu do czasu mieszając. Gdy wszystko się ładnie przyrumieni dodaj pokrojoną w kostkę cebulę i dalej smaż. Po około 3 minutach dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, a na koniec pokrojoną w kostkę paprykę i posiekaną natkę pietruszki. Wszystko smaż jeszcze dwie minuty, następnie zalej bulionem, dodaj wszystkie przyprawy i duć gulasz 15 minut. Wodę z mąką wymieszaj i zagęść nią sos. Zagotuj. Podawaj z kaszą lub tak jak lubisz.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz z serc wieprzowych (strona 1 z 1)  
mali.na

mali.na
offline

2011-09-21 10:01
no proszę, danie nie dość, że ładnie, kolorowo wygląda to jeszcze łatwo się robi:)
Skomentuj
Oceń:
0
cherry

cherry
offline

2011-09-21 11:50
Nie spodziewałabym się, że gulasz z serc wieprzowych może tak dobrze wyglądać.
Skomentuj
Oceń:
1
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gulasze
Dyniowo- pieczarkowy kociołek z kiełbasą  Drobiowy gulasz z dynią i fasolką Dynia z kiełbasą
Wieprzowina z jesiennymi warzywami w adżice Dyniowy gulasz z karkówką Gulasz z grzybami
Placuszki ziemniaczane po węgiersku z dynią Kurczak w papryce Placki ziemniaczano-dyniowe z gulaszem
Gulasz z kiełbasą i teriyaki Wątróbki z kurczaka z pieczarkami Potrawka z kurczaka, grzybów i dyni

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane