Strona główna Gulasz z serc wieprzowych

Gulasz z serc wieprzowych

Gulasze « poprzedni | następny »
zewa - Przepis na: Gulasz z serc wieprzowych offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1771
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Gulasz z serc wieprzowych
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Gulasz można jeść z kaszą, ryżem lub pieczywem.


trudność: łatwe
czas:

Gulasz z serc wieprzowych - SKŁADNIKI:

Gulasz z serc wieprzowych - PRZYGOTOWANIE:

Ugotowane serca wieprzowe pokrój w kostkę. Wrzuć na rozgrzany olej i smaż od czasu do czasu mieszając. Gdy wszystko się ładnie przyrumieni dodaj pokrojoną w kostkę cebulę i dalej smaż. Po około 3 minutach dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, a na koniec pokrojoną w kostkę paprykę i posiekaną natkę pietruszki. Wszystko smaż jeszcze dwie minuty, następnie zalej bulionem, dodaj wszystkie przyprawy i duć gulasz 15 minut. Wodę z mąką wymieszaj i zagęść nią sos. Zagotuj. Podawaj z kaszą lub tak jak lubisz.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz z serc wieprzowych (strona 1 z 1)  
mali.na

mali.na
offline

2011-09-21 10:01
no proszę, danie nie dość, że ładnie, kolorowo wygląda to jeszcze łatwo się robi:)
Skomentuj
Oceń:
0
cherry

cherry
offline

2011-09-21 11:50
Nie spodziewałabym się, że gulasz z serc wieprzowych może tak dobrze wyglądać.
Skomentuj
Oceń:
1
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gulasze
Kurczak z cukinią i pomidorkami koktajlowymi Gulasz warzywny z wędliną Leczo z kalarepką i parówkami
Moje kolorowe leczo Gulasz cielęcy z brokułami Gulasz wieprzowy podany z kaszą
Klasyczny gulasz wieprzowy z majerankiem Chili con carne po polsku Gulasz z indyka z rozmarynem
Gulasz wieprzowo - warzywny Kurczak w leśnym zagajniku Gulasz mocno warzywny

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane