anulkadh

anulkadh

Złoty Ekspert
[Przepisów: 679]

Gulasz z żołądków

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pyszny i delikatny gulasz drobiowy polecam dla wszystkich lubiących drobiowe podroby jest naprawdę pyszny.

Gulasz z żołądków Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Gulasz z żołądków

 

Sposób przygotowania:

Gulasz z żołądków
Żołądki bardzo dokładnie oczyścić i umyć. Pokroić na połówki, włożyć do naczynia żaroodpornego i dodać olej, cebulę obrać i drobno pokroić dodać do reszty czosnek drobno pokroić i wymieszać z całością doprawić.

Dusić pod przykryciem około 1 godziny od czasu do czasu pomieszać i podlać wodą w razie konieczności.

Całość zagęścić łyżka mąki wymieszaną w odrobinie wody. 
Gulasz z żołądków
wszystko dobrze wymieszać i dusić do miękkości