Lady Marmolada

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1098]

Indyk z warzywami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Indyk z warzywami

Indyk z warzywami

Składniki:

Indyk z warzywami

 

  • 50 dag filetów z indyka, pokrojonych w kostkę
  • 1 papryka, pokrojona w paski
  • 1 cebula, posiekana
  • 25 dag kapusty pekińskiej, posiekanej
  • 2 ząbki czosnku, zmiażdżone
  • Ziarenka Smaku
  • sól, pieprz

 

Sposób przygotowania:

Indyk z warzywami

W woku smażymy cebulę, czosnek i filety na złoty kolor, dodajemy Ziarenka, paprykę, kapustę, sól pieprz i smażymy jeszcze kilka minut.


Tagi:

indyk