laura100

laura100

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 287]

Jagnię w jarzynkach

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Mięso się samo piecze Polecam

Jagnię w jarzynkach

Składniki:

Jagnię w jarzynkach

 

 

Sposób przygotowania:

Jagnię w jarzynkach
Mięso pokroić w kostkę i zmieszać z zmiażdzonym czosnkiem, solą i pieprzem.Marchew ziemniaki obrać umyć i razem z cebulą pokroić na kawałki. Mięso i jarzyny Umieścić w garnku dodać listki zioła i zalać winem i rosołem. Garnek wstawić do piekarnika i piec 2 godziny w 200 stopniach. Śmietanę wymieszać z solą i posiekanymi ziołami.Posypać nimi gotową potrawę.

Tagi:

mięso