dusia30

dusia30

Starszy Kucharz
[Przepisów: 52]

Jaja faszerowane

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Super jajeczka,znikają z imprezowego stolika migiem!

Jaja faszerowane

Składniki:

Jaja faszerowane

 

  • 10 jajek
  • pęczek rzodkiewki
  • pęczek szczypiorku
  • pęczek koperku
  • puszka szynki konserwowej
  • majonez
  • sól i pieprz

Sposób przygotowania:

Jaja faszerowane
Jaja gotujemy na twardo,obieramy i przekrajamy na pół.Żółtka wkłądamy do miseczki i rozgniatamy widelcem,dodajemy pokrojone drobno warzywa ,szynkę.majonez i przyprawiamy.Przygotowanym farszem napełniamy połówki jajek.Odstawiamy na 15 minut do lodówki do schłodzenia.Z wierzchu można posypać szczypiorkiem.