Karolaa

Karolaa

Szef Kuchni
[Przepisów: 48]

Jajka faszerowane

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Wspaniałe jajka faszerowane pieczarkami, idealne na święta, imprezy jako przekąska. Łatwe, proste i bardzo szybki w wykonaniu nie zajmą dużo czasu.

Jajka faszerowane Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Jajka faszerowane

 

 

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowane
Jajka gotujemy na twardo, obieramy, przekrawamy na pół, żółtka wyjmujemy i rozgniatamy widelcem. Pieczarki myjemy, kroimy w drobną kostkę i smażymy na miękkości na oleju. Gotowe pieczarki mieszamy z żółtkami. Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez, ketchup, posiekaną pietruszkę. Mieszamy. Gotowy farsz nakładamy do przygotowanych jajek. Ozdabiamy według uznania i podajemy. 
Jajka faszerowane
Pyszne i proste jajka faszerowane pieczarkami.
Jajka faszerowane
Proste i szybkie jajka faszerowane pieczarkami.
Jajka faszerowane
Jajka faszerowanie farszem z żółtek i pieczarek.