akrobatka2

akrobatka2

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 594]

Jajka faszerowane ogórkiem, rzodkiewką i koperkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 2
         
ocena: 5/5 głosów: 7

Jajka można podawać na wiele sposobów :) Ja uwielbiam je właśnie w tej postaci- faszerowane warzywami. Polecam!

Jajka faszerowane ogórkiem, rzodkiewką i koperkiem

Składniki:

Jajka faszerowane ogórkiem, rzodkiewką i koperkiem

 

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowane ogórkiem, rzodkiewką i koperkiem
Jajka ugotować na twardo, a następnie obrać ze skorupki. Przekroić na pół i wyjąć żółtka. Rzodkiewkę i ogórek drobno pokroić, dobrze wymieszać z jogurtem, żółtkiem i posiekanym koperkiem. Przyprawić do smaku. Białka napełnić nadzieniem. Smacznego!

(inspiracja/ źródło: książka Konrada Gaca- Kuchnia Fit)