Strona główna Jajka faszerowane pieczarkami

Jajka faszerowane pieczarkami ..

Krakowianka - Przepis na: Jajka faszerowane pieczarkami .. offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2431
zdjęcia: 1 z 4 Strzałka
Jajka faszerowane pieczarkami ..
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Farsz do nadziewania jajek można zmiksować.


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Jajka faszerowane pieczarkami .. - SKŁADNIKI:

  • 6 jajek
  • 15 dag pieczarek
  • 1 cebula
  • 1 łyżka masła
  • 1 łyżeczka musztardy
  • 1 łyżka majonezu
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku

Jajka faszerowane pieczarkami .. - PRZYGOTOWANIE:

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroić na połówki, wyjąć żółtka. Na patelni rozgrzać masło, zeszklić drobno posiekaną cebulkę, wsypać bardzo drobno pokrojone pieczarki i smażyć do odparowania płynu. Następnie ostudzić, dodać starte na tarce żółtka, musztardę, majonez, przyprawić do smaku pieprzem i solą, dokładnie wymieszać. Farszem napełniać połówki białek, układać na talerzu, ozdobić według uznania.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Jajka faszerowane pieczarkami ..  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przekąski
Mini omlety z dżemem Pająki na jajkach Zapiekane figi z serem i szynką
Jabłkowe chipsy cynamonowe Nadziane francuskie koperty Przekąska z papryczek chilli
Śmietankowe ślimaczki z grzybami i dynią Ryżowa sałatka z paluszkami surimi i z jajkami Domowe hamburgery
Smażone paluszki krabowe Kwiaty cukinii faszerowane ricottą Kapusta kiszona zasmażana z pieczarkami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane