Strona główna Jajka faszerowane porem 2

Jajka faszerowane porem 2

paulina57 - Przepis na: Jajka faszerowane porem 2 offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 619
zdjęcia: 1 z 4 Strzałka
Jajka faszerowane porem 2
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Szybkie jajka z farszem z pora który dodaje posmaku


trudność: łatwe
czas:

Jajka faszerowane porem 2 - SKŁADNIKI:

  • Składniki:
  • 6 sztuk jajka,
  • 2 łyżki majonez
  • por biała część
  • 4 pieczarki
  • sól pieprz do smaku

Jajka faszerowane porem 2 - PRZYGOTOWANIE:

Jajka ugotować ostudzić i obrać. Każde jajko przekroić na pół i delikatnie wyciągnąć żółtka tak by nie uszkodzić białek. Pora opłukać i cienko pokroić sparzyć wrzątkiem i przełożyć na sitko. Pieczarki oczyścić ugotować ostudzić i pokroić w kostkę Do żółtek dodać por majonez sól pieprz i pieczarki , wymieszać Farszem napełnić miejsca po żółtkach. Można przyozdobić porem .


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Jajka faszerowane porem 2  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Szybkie i smaczne
Naleśniki o smaku migdałowym Owsianka na słodko z gruszką i śliwką Lekki deser ze śliwkami
Szczypiorkowa pasta z makreli Zapiekanki z pieczarkami i serem królewskim Bardzo smaczne muffinki czekoladowe
Omlecik z czarną fasolą i serem Deserowe placuszki Domowy krem bueno
Mleczne szyszki Kapusta pekińska na ciepło z marchewką Kruche ciastka z miechunką

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane