SIS

SIS

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 76]

Jajka faszerowne

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pyszne jajeczka faszerowane na śniadanko

Jajka faszerowne Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Jajka faszerowne

 

 

 

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowne
Jajka gotujemy, pamiętam o posoleniu wody, po zagotowaniu sie wody ok 10 min pozostawiam je gotujące, poczym zalewam wrzatkiem do wystygnięcia. Jajka obieram, przekrajam na pół wciagam żółtka i mieszamje z majonezem i pokrojonymi pieczarkami w kostke do uzyskania jednolitej masy. Frasz nakładam do jajek reszta majonezu zdobie jajka posypuje papryką czerwoną. Polecaam z pieczywem Wasa na śniadanko. Smacznego
Jajka faszerowne
po zagotowaniu się wody gotuje ok 10 mint
Jajka faszerowne
zdrowo Polecam jeść z pieczywem Wasa lub innym chrupkim
Jajka faszerowne
jeśli chodzi o majonez polecam raczej z tych lepszych.