kotekbehemotek

kotekbehemotek

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 744]

Jajka nadziewane

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Pyszna i kolorowa przekąska nie tylko na Wielkanoc

Jajka nadziewane

Składniki:

Jajka nadziewane

 

Sposób przygotowania:

Jajka nadziewane
Gotujemy jajka na twardo. Przecinamy je wzdłuż na połowę. Usuwamy żółtka.
Część białego sera miksujemy razem z łyżką koncentratu pomidorowego-tak by masa nabrała czerwonego koloru. Solimy. tą masą wypełniamy połowę z naszych jajek. Drugą część twarożku miksujemy ze szczypiorkiem-z pęczkiem- aż powstanie jednolita zielona masa.Solimy, mieszamy i wypełniamy nią pozostałe jajka. Ozdabiamy wszystkie jajka zielona pietruszką. Smacznego!