Reniz

Reniz

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 3217]

Jajka nadziewane pastą z żółtego sera

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 7

Bardzo smaczna przekąska lub dodatek do kanapek z wędliną. Expresowe i bajecznie łatwe do przygotowania.

Jajka nadziewane pastą z żółtego sera

Składniki:

Jajka nadziewane pastą z żółtego sera

 

 

Sposób przygotowania:

Jajka nadziewane pastą z żółtego sera
Ugotowane jajka obrać, przekroić wzdłuż na pół, wyjąć żółtka. Żółtka zetrzeć na tarce lub przemielić w młynku do orzechów. Masło utrzeć, z żółtkami i ketchupem, dodać szczypiorek i starty na tarce o średnich oczkach żółty ser, doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Przygotowanym farszem napełnić połówki jajek.