motorek70

motorek70

Złoty Ekspert
[Przepisów: 884]

Jajka w sosie musztardowym.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Szybka i smaczna zakąska na każdą imprezę

Jajka w sosie musztardowym.

Składniki:

Jajka w sosie musztardowym.

 

Sposób przygotowania:

Jajka w sosie musztardowym.
Jajka gotujemy na twardo. Odstawiamy, chłodzimy i obieramy. Obrane jajka kroimy na pół. Wyciągamy żółtka i rozgniatamy widelcem. Przygotowane żółtka mieszamy z 1 łyżką majonezu i doprawiamy. Farszem napełniamy białka. Musztardę mieszamy z resztą majonezu i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Przygotowany sos nakładamy na jajka.

Tagi:

jajko jajka