Strona główna Jak uratować przesoloną potrawę

Jak uratować przesoloną potrawę

Porady « poprzedni | następny »
anula7001 - Porady kulinarne: Jak uratować przesoloną potrawę

Starszy Kucharz
Artykuły: 6
zdjęcia: 1 z 1
Jak uratować przesoloną potrawę
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Ratunek dla przesolonej potrawy.


Czy zdarzyło się Wam kiedykolwiek coś przesolić? Mnie nie raz. Na szczęście jest na to sposób. Jeśli przesolimy potrawę możemy ją uratować bez rozcieńczania litrami wody. Wystarczy, że dodamy do potrawy obrane ziemniaki, które bardzo dobrze wchłaniają sól. Gotujemy je do końca razem potrawą a po zakończeniu gotowania po prostu wyjmujemy.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Jak uratować przesoloną potrawę  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Podróż kulinarna z Hortex Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni śródziemnomorskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - łyżka z silikonową krawędzią Fiskars!

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Przepisy kulinarne video

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane