Strona główna Jak uratować przesoloną potrawę

Jak uratować przesoloną potrawę

Porady « poprzedni | następny »
anula7001 - Porady kulinarne: Jak uratować przesoloną potrawę

Starszy Kucharz
Artykuły: 6
zdjęcia: 1 z 1
Jak uratować przesoloną potrawę
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Ratunek dla przesolonej potrawy.


Czy zdarzyło się Wam kiedykolwiek coś przesolić? Mnie nie raz. Na szczęście jest na to sposób. Jeśli przesolimy potrawę możemy ją uratować bez rozcieńczania litrami wody. Wystarczy, że dodamy do potrawy obrane ziemniaki, które bardzo dobrze wchłaniają sól. Gotujemy je do końca razem potrawą a po zakończeniu gotowania po prostu wyjmujemy.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Jak uratować przesoloną potrawę  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane