Strona główna Jak uratować przesoloną potrawę

Jak uratować przesoloną potrawę

Porady « poprzedni | następny »
anula7001 - Porady kulinarne: Jak uratować przesoloną potrawę offline

Starszy Kucharz
Artykuły: 6
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Jak uratować przesoloną potrawę
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Ratunek dla przesolonej potrawy.


Czy zdarzyło się Wam kiedykolwiek coś przesolić? Mnie nie raz. Na szczęście jest na to sposób. Jeśli przesolimy potrawę możemy ją uratować bez rozcieńczania litrami wody. Wystarczy, że dodamy do potrawy obrane ziemniaki, które bardzo dobrze wchłaniają sól. Gotujemy je do końca razem potrawą a po zakończeniu gotowania po prostu wyjmujemy.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Jak uratować przesoloną potrawę  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Cały naród suszy jabłka Konkurs - Cały naród suszy jabłka

    Zapraszamy do konkursu! Pokażcie, jak kreatywnie wykorzystać suszone jabłka w przepisach kulinarnych. Do wygrania nowoczesne suszarki do owoców i grzybów oraz komplety gadżetów od firmy MPM.

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Czy suszysz jabłka?

 
 Czy suszysz jabłka?

głosuj
 

Ostatnio komentowane