Jesienne śniadanie

Jesienne szarugi, chłodne poranki i długie zimowe wieczory – to okres nie sprzyjający ćwiczeniom na świeżym powietrzu.

         
ocena: 4/5 głosów: 1
Jesienne śniadanie
Jak więc zadbać o linię, albo chociaż nie stracić wypracowanych przez lato efektów? Lekkie i pożywne śniadanie dostarczy nam niezbędnej energii i pomoże zapanować nad głodem w ciągu dnia.

Troszcząc się o naszą linię często decydujemy się na rezygnację z pierwszego śniadania lub ograniczamy je do „małej czarnej” wypitej w biegu. A przecież odpowiednio skomponowany poranny posiłek powinien dostarczyć nam ok. 20% - 25% całego dziennego zapotrzebowania kalorycznego oraz energii potrzebnej by zmierzyć się z wyzwaniami jakie niesie nam nowy dzień. Jeśli więc zależy Ci na smukłej linii nie zapominaj o pierwszym śniadaniu, które dostarczy Twojemu organizmowi wszystkie potrzebne składniki odżywcze i jednocześnie zaspokoi gusta smakowe. Wychodząc naprzeciw zróżnicowanym nawykom jedzeniowym Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” S.A. przygotowały bogatą ofertę najlepszej jakości wędlin śniadaniowych i produktów mięsnych. Będą one nie tylko cennym źródłem niezbędnego dla organizmu białka, ale dzięki wyjątkowym walorom smakowym, zadowolę najbardziej wybredne podniebienia.

„Pekpol” jest producentem wysokiej jakości wyrobów mięsnych. Firma prowadzi aktywność zarówno na rynku krajowym, jak też eksportuje swoje wyroby do takich krajów jak: Wielka Brytania, Irlandia, Włochy, Litwa, Azerbejdżan i innych. W swojej palecie asortymentowej posiada szeroką gamę produktów: wędzonki, kiełbasy cienkie, wędliny podrobowe, wyroby blokowe. Produktami sztandarowymi są parówki PARYŻANKI – zwycięzca Konsumenckiego Konkursu „NAJLEPSZE W POLSCE”, parówki BALBINKI – Złoty Medal Targów IFE 2006”, kiełbasa OSTROŁĘCKA - Złoty Medal Targów IFE 2007. Firma kreując nowy wizerunek wprowadza nowe linie produktów, nowe formy pakowania dostosowane do wymagań konsumentów.