redakcja

redakcja

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 202]

Kapelusze z głów

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Pieczarki podsmażane i faszerowane.

Kapelusze z głów

Składniki:

Kapelusze z głów

 

  • Pieczarki
  • Rukola
  • Rama Aero
  • Mix ulubionych ziół
  • Ocet balsamiczny
  • Parmezan

Sposób przygotowania:

Kapelusze z głów
Pieczarki wytrzyj zwilżoną ściereczką. Zioła dokładnie posiekaj i wymieszaj z Ramą Aero. Z pieczarek usuń ogonki, a następnie obsmaż kapelusze szybko na patelni. Dopraw je ulubionymi przyprawami do smaku. Na każdy kapelusz nakładaj łyżeczkę ziół z Ramą Aero. Podawaj z rukolą, tartym parmezanem, skropione octem balsamicznym.

Źródło: materiały prasowe Rama Aero

Tagi:

zioła