Strona główna Kapuśniak z dodatkiem cukinii

Kapuśniak z dodatkiem cukinii

Kapuściane « poprzedni | następny »
motorek70 - Przepis na: Kapuśniak z dodatkiem cukinii offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 676
zdjęcia: 1 z 4 Strzałka
Kapuśniak z dodatkiem cukinii
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Kapuśniak z dodatkiem cukinii


trudność: łatwe
czas:

Kapuśniak z dodatkiem cukinii - SKŁADNIKI:

Kapuśniak z dodatkiem cukinii - PRZYGOTOWANIE:

Kapustę siekamy. Jarzyny razem z cukinią obieramy i ścieramy na grubych oczkach. Żeberka myjemy. Dajemy do garnka zalewamy wodą i doprowadzamy do wrzenia. Dodajemy kapustę, starte jarzyny, posiekaną natkę pietruszki, koper oraz liście laurowe, ziela angielskie i pieprz. Gotujemy pod przykryciem do miękkości. Obrane ziemniaki kroimy w kostkę i gotujemy w osolonej wodzie. Jak żeberka i jarzyny będą miękkie dodajemy ugotowane ziemniaki i doprawiamy do smaku.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Kapuśniak z dodatkiem cukinii  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kapuściane
Dietetyczna zupa kapuściana  Kapuśniak z białej kapusty ze świeżymi pomidorami Jarski kapuśniak
Jarski kapuśniak z soczewicą Tłuściutki kapuśniaczek Zupa z kalafiora i kapusty
Kapuśniak wg Gosi Kapuśniak Eli z młodej kapusty Zupa z młodej kapusty
Zupa warzywna wg Gosi Zupa z młodą kapustą Zupa z kapusty na domowej vegecie i skrzydełkach

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane