Strona główna Karp po żydowsku /na słodko/

Karp po żydowsku /na słodko/

Karp « poprzedni | następny »
mysza13k - Przepis na: Karp po żydowsku /na słodko/ offline

Starszy Kucharz
Przepisy: 48
Karp po żydowsku /na słodko/
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Danie wigilijne w mojej rodzinie


trudność: łatwe
czas:

Karp po żydowsku /na słodko/ - SKŁADNIKI:

  • dzwonki z karpia
  • cebula pokrojona w piorka dosc duzo
  • sol
  • pieprz rodzynki
  • cukier
  • lyzeczka masla

Karp po żydowsku /na słodko/ - PRZYGOTOWANIE:

w dosc duzym rondlu ukladac dzwonka karpia posolic ,popieprzyc ,posypac rodzynkami ,dodac cebule,ulozyc w taki sposob pare warstw.Zalac woda dodac maslo i ukier do smaku/kazdy musi dobrac samemu/.Gotowac na malenkim ogniu okolo 1/2 godziny.Podawac z dodatkiem slodkiej chalki.Na drugi dzien zetnie sie w galarete.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Karp po żydowsku /na słodko/  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Karp
Karp w ziołach z pieczonymi ziemniaczkami Ryba z sałatką z grilla Karp w cytrynie z piekarnika
Prosty karp smażony Filety z karpia w panierce z sezamem Karp w sosie serowym
Karp po grecku Karp w galarecie Karp w cieście cytrynowym
Wigilijny karpik Karp w ,, zapasowym " sosie greckim Karp smażony

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane