Strona główna Karp po żydowsku /na słodko/

Karp po żydowsku /na słodko/

Karp « poprzedni | następny »
mysza13k - autor przepisu Karp po żydowsku /na słodko/ offline

Starszy Kucharz
Przepisy: 48
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
Karp po żydowsku /na słodko/
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Danie wigilijne w mojej rodzinie


trudność: łatwe
czas:

Karp po żydowsku /na słodko/ - SKŁADNIKI:

  • dzwonki z karpia
  • cebula pokrojona w piorka dosc duzo
  • sol
  • pieprz rodzynki
  • cukier
  • lyzeczka masla

Karp po żydowsku /na słodko/ - PRZYGOTOWANIE:

w dosc duzym rondlu ukladac dzwonka karpia posolic ,popieprzyc ,posypac rodzynkami ,dodac cebule,ulozyc w taki sposob pare warstw.Zalac woda dodac maslo i ukier do smaku/kazdy musi dobrac samemu/.Gotowac na malenkim ogniu okolo 1/2 godziny.Podawac z dodatkiem slodkiej chalki.Na drugi dzien zetnie sie w galarete.



Komentarze do Karp po żydowsku /na słodko/  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Karp
Ryba z sałatką z grilla Karp w cytrynie z piekarnika Prosty karp smażony
Filety z karpia w panierce z sezamem Karp w sosie serowym Karp po grecku
Karp w galarecie Karp w cieście cytrynowym Wigilijny karpik
Karp w ,, zapasowym " sosie greckim Karp smażony Ryba na jarzynach
Dziś moderatorami są
zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

1 2 3
 
 
 
Sonda
Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

 
 Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

głosuj
 
Ostatnio komentowane