Strona główna Karp smażony na maśle

Karp smażony na maśle
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Świąteczny karp króluje na stołach

Karp « poprzedni | następny »
zewa

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1927
zdjęcia: 1 z 1
Karp smażony na maśle
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Prosty w przygotowaniu i smaczny karpik


trudność: łatwe
czas:

Karp smażony na maśle - SKŁADNIKI:

Karp smażony na maśle - PRZYGOTOWANIE:

Karpia wypatroszyć, pokroić w dzwonki, umyć. Skropić sokiem z cytryny, posolić i popieprzyć. Każdy kawałek karpia obtoczyć w mące i usmażyć na maśle.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Karp smażony na maśle  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Karp
Karp smażony w panierce Tołpyga z warzywami i sosem jajeczno-cytrynowym Karp smażony pomarańczowy
Świąteczny karp smażony Karpie dzwonki smażone Karp na Wigiliny stół
Karp marynowany w cebuli i majeranku Karp z włoszczyzną Karp z duszoną cebulką
Filety z karpia w panierce Karp w galarecie Karp faszerowany pieczarkami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane