Strona główna Karp smażony na maśle

Karp smażony na maśle
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Świąteczny karp króluje na stołach

Karp « poprzedni | następny »
zewa

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1842
zdjęcia: 1 z 1
Karp smażony na maśle
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Prosty w przygotowaniu i smaczny karpik


trudność: łatwe
czas:

Karp smażony na maśle - SKŁADNIKI:

Karp smażony na maśle - PRZYGOTOWANIE:

Karpia wypatroszyć, pokroić w dzwonki, umyć. Skropić sokiem z cytryny, posolić i popieprzyć. Każdy kawałek karpia obtoczyć w mące i usmażyć na maśle.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Karp smażony na maśle  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Karp
Karp smażony w zalewie octowej Karp zapiekany z serem Filet z karpia smażony
Tradycyjnie przyrządzony filet z karpia Karp w ziołach z pieczonymi ziemniaczkami Ryba z sałatką z grilla
Karp w cytrynie z piekarnika Prosty karp smażony Filety z karpia w panierce z sezamem
Karp w sosie serowym Karp po grecku Karp w galarecie

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane