Strona główna Karp smażony na maśle

Karp smażony na maśle
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Świąteczny karp króluje na stołach

Karp « poprzedni | następny »
zewa - autor przepisu Karp smażony na maśle offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1650
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Karp smażony na maśle
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Prosty w przygotowaniu i smaczny karpik


trudność: łatwe
czas:

Karp smażony na maśle - SKŁADNIKI:

  • 1 karp
  • sok z jednej cytryny
  • sól
  • pieprz
  • mąka
  • 1 kostka masła

Karp smażony na maśle - PRZYGOTOWANIE:

Karpia wypatroszyć, pokroić w dzwonki, umyć. Skropić sokiem z cytryny, posolić i popieprzyć. Każdy kawałek karpia obtoczyć w mące i usmażyć na maśle.



Komentarze do Karp smażony na maśle  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Karp
Karp w cytrynie z piekarnika Prosty karp smażony Filety z karpia w panierce z sezamem
Karp w sosie serowym Karp po grecku Karp w galarecie
Karp w cieście cytrynowym Wigilijny karpik Karp w ,, zapasowym " sosie greckim
Karp smażony Ryba na jarzynach Wigilijny karp z faszerowanymi pieczarkami
Dziś moderatorami są
misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

  • Konkurs Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne Konkurs Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne

    Weź udział w konkursie. Odpowiedz na kilka prostych pytań związanych z Wielkanocnym Wydaniem Specjalnym 2014 i wygraj książkę Smaczna Polska autorstwa Magdy Gessler. Nagradzamy aż 10 osób!

1 2 3 4
 
 
 
Sonda
Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

 
 Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

głosuj
 
Ostatnio komentowane