Strona główna Karp smażony na maśle

Karp smażony na maśle
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Świąteczny karp króluje na stołach

Karp « poprzedni | następny »
zewa

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1900
zdjęcia: 1 z 1
Karp smażony na maśle
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Prosty w przygotowaniu i smaczny karpik


trudność: łatwe
czas:

Karp smażony na maśle - SKŁADNIKI:

Karp smażony na maśle - PRZYGOTOWANIE:

Karpia wypatroszyć, pokroić w dzwonki, umyć. Skropić sokiem z cytryny, posolić i popieprzyć. Każdy kawałek karpia obtoczyć w mące i usmażyć na maśle.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Karp smażony na maśle  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Karp
Tołpyga z warzywami i sosem jajeczno-cytrynowym Karp smażony pomarańczowy Świąteczny karp smażony
Karpie dzwonki smażone Karp na Wigiliny stół Karp marynowany w cebuli i majeranku
Karp z włoszczyzną Karp z duszoną cebulką Filety z karpia w panierce
Karp w galarecie Karp faszerowany pieczarkami Ryba pieczona w rękawie

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane