Kategoria promowana - maj

  • 2

Od 1 do 31 maja dodatkowo promujemy - 10 punktami - przepisy zawierające w swoim składzie szparagi, rabarbar, boćwinę lub botwinę. Puść wodze fantazji, przygotuj pyszności z użyciem wymienionych składników. Dodatkowe wirtuale wymieniaj na nagrody.

         
ocena: 4/5 głosów: 6
Kategoria promowana - maj
fot. Fotolia
Dla niewtajemniczonych wyjaśniamy zasady: każdy kto doda własnoręcznie przygotowany przepis z przynajmniej jednym zdjęciem, zaliczający się do wymienionych kategorii dostanie dodatkowo 10 wirtuali.

Oto składniki, dzięki którym zdobędziesz więcej wirtuali wymiennych na nagrody. Zobacz listę nagród >>>

I. Świeże szparagi w wybranym przez Ciebie kolorze

         Szparagi

Zobacz inspirujące przepisy z użyciem szparagów >>>

II. Świeży rabarbar

         Rabarbar

Zobacz inspirujące przepisy z użyciem rabarbaru >>>

III. Boćwina lub botwina

         Botwina

Zobacz inspirujące przepisy z użyciem boćwiny >>>

Przypominamy, że do kategorii promowanej zaliczone zostaną tylko przepisy ze zdjęciem i takie, w których szparagi, rabarbar, boćwina lub botwina są składnikami, które odgrywaj istotną rolę w całym daniu. Do kategorii nie zostaną zaliczone kompoty z rabarbaru oraz propozycje, w których szparagi, rabarbar, boćwina lub botwina zostaną użyte np. do dekoracji potrawy.

Kategoria promowana obowiązuje od 1 do 31 maja.

Wirtuale dodają moderatorki zaznaczając przepisowi kategorię promowaną. Jeśli Twój przepis powinien zaliczać się do kategorii w tym miesiącu, a na twoim koncie wirtuali nie pojawiła się informacja, to o dodanie przepisu z kategorii promowanej trzeba się upomnieć pisząc na maila do Babciagramolka, misia5 lub Zbysiowa lub w ostateczności do kołczu lub zozolek.


Autor: Elżbieta Żołek