Klarowny rosół

kamil0993 - Porady kulinarne: Klarowny rosół offline

Mistrz Kuchni
Artykuły: 52
Klarowny rosół
oceń:  
ocena: 1/5
głosów: 1
Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Klarowny rosół  
zosias

zosias
offline

2009-02-22 23:02
hmmm... miało być jak zapewnić klarowność rosołu, a nie jego kolor..... :(
żeby był jeszcze lepszy kolor, to cebulę się wpierw przypala, albo wrzuca w łupinie-zależy jak kto robi.
Skomentuj
Oceń:
0

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane