Klarowny rosół

kamil0993 - Porady kulinarne: Klarowny rosół

Mistrz Kuchni
Artykuły: 52
Klarowny rosół
oceń:  
ocena: 1/5
głosów: 1
Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Klarowny rosół  
zosias

zosias

2009-02-22 23:02
hmmm... miało być jak zapewnić klarowność rosołu, a nie jego kolor..... :(
żeby był jeszcze lepszy kolor, to cebulę się wpierw przypala, albo wrzuca w łupinie-zależy jak kto robi.
Skomentuj
Oceń:
0

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?

 
 Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane