Klarowny rosół

kamil0993 - Porady kulinarne: Klarowny rosół offline

Mistrz Kuchni
Artykuły: 52
Klarowny rosół
oceń:  
ocena: 1/5
głosów: 1
Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Klarowny rosół  
zosias

zosias
offline

2009-02-22 23:02
hmmm... miało być jak zapewnić klarowność rosołu, a nie jego kolor..... :(
żeby był jeszcze lepszy kolor, to cebulę się wpierw przypala, albo wrzuca w łupinie-zależy jak kto robi.
Skomentuj
Oceń:
0

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane