Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

Koktajl z krabów

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

ulubiony koktajl kuchni meksykańskiej mojego znajomego polecam

Koktajl z krabów

Składniki:

Koktajl z krabów

 

  • 0,5 kg gotowanego i oczyszczonego mięsa z krabów
  • 3 awokado
  • 1 puszka serc palmowych
  • 1 główka sałaty
  • 2 cytryny
  • dobrej jakości majonez(dodać do niego odrobinę tabasco)

 

Sposób przygotowania:

Koktajl z krabów
obrać ze skórki i pokroić awokado skropić je sokiem z cytryny pokroić w plasterki serca palmowe i wymieszać je z awokado i krabem pokrojonym w kostkę nałożyć sałatkę do pucharków wyłożonych liściem sałaty podawać schłodzone i polane sosem