Agula&Stabi

Agula&Stabi

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 102]

Kolorowa sałatka na wiosnę

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Kolorowa sałatka idealna do każdego dania na każdą porę dnia. Szybka do przygotowania

Kolorowa sałatka na wiosnę Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Kolorowa sałatka na wiosnę

 

 

Sposób przygotowania:

Kolorowa sałatka na wiosnę
Warzywa przygotowujemy w następujący sposób: - kapustę pekińską kroimy - ogórek kroimy na 4 - cebulę kroimy w piórka - marchew trzemy na dużych oczkach Wszystkie składniki mieszamy i dodajemy do nich fetę pokrojoną w kostkę. Przyprawiamy całość solą i pieprzem. Zalewamy sałatkę sosem (np. taki jak my mamy w przepisach sos ogórkowy) Całość mieszamy. Życzymy smacznego !!!
Kolorowa sałatka na wiosnę
Składniki niezbędne do rpzygotowania sałatki
Kolorowa sałatka na wiosnę
Kroimy wszytskie składniki tak jak zostały opisane w opisie
Kolorowa sałatka na wiosnę
Do skłądników dorzucamy pokrojoną w kostkę fetę

Tagi:

sery sosy ser