Reniz

Reniz

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 3217]

Kolorowa surówka z włoskiej kapusty i papryki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Surówka z kapusty i papryki konserwowej jest bardzo smaczna i można ja przygotować w expresowym tempie.

Kolorowa surówka z włoskiej kapusty i papryki

Składniki:

Kolorowa surówka z włoskiej kapusty i papryki

 

Sposób przygotowania:

Kolorowa surówka z włoskiej kapusty i papryki
Kapustę włoską drobno poszatkować, włożyć do miski, skropić olejem, wymieszać. Cebulę obrać i drobno posiekać. Paprykę osączyć z zalewy, pokroić w kostkę. Obrany czosnek bardzo drobno posiekać. Cebulę, paprykę i czosnek połączyć z kapustą. Przyprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i wymieszać. Podawać do dania z mięsem