Konczi

Konczi

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1780]

Kotlet po mediolańsku

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Kotlet po mediolańsku zadowoli każdego smakosza mięsa

Kotlet po mediolańsku Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Kotlet po mediolańsku

 

 

 

Sposób przygotowania:

Kotlet po mediolańsku
Mięso rozbić i doprawić solą i pieprzem. Bułkę tartą mieszamy z potartym żółtym serem, Panierujemy kotlety w jajku i mieszance sera z bułką Smażymy kotleta na niesłusznym dietetycznie maśle , powolutku, po 5 minut na każdej stronie i jeszcze raz po 5 minut. Wysmażony kotlet wart jest i zawartego cholesterolu i tysięcy kalorii. U mnie wystąpił w towarzystwie kapusty z grochem.
Kotlet po mediolańsku
Skladniki potrzebne do przygotowaniakotletów po mediolańsku
Kotlet po mediolańsku
Rozbite i przyprawione mięso panierujemy z dwóch stron
Kotlet po mediolańsku
Następnie smażymy na masełku z dwóch stron - smacznego :)