malgosia2661

malgosia2661

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 571]

Kotlety rybno-drobiowe

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Są bardzo pyszne i dzięki nałożonemu farszowi są bardziej eleganckie od zwykłych kotletów. Możemy podawać z ziemniakami.

Kotlety rybno-drobiowe

Składniki:

Kotlety rybno-drobiowe

 

Sposób przygotowania:

Kotlety rybno-drobiowe
Mięso oraz ryby mielimy, solimy, wbijamy jajka, dodajemy bułkę tartą. Smażymy na gorącym oleju na złoto. Następnie układamy na blasze. Pieczarki kroimy w plastry, przesmażamy z papryką pokrojoną w słupki. Na każdym kotlecie układamy pieczarki z papryką i posypujemy startym serem. Zapiekamy 25 min w temp. 160 stopni.