Strona główna Kotlety ryżowo- serowe

Kotlety ryżowo- serowe

gosiek i edzia

Mistrz Kuchni
Przepisy: 228
Kotlety ryżowo- serowe
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Kotleciki można podawać z sałatką pomidorową.


trudność: łatwe
czas:

Kotlety ryżowo- serowe - SKŁADNIKI:

Kotlety ryżowo- serowe - PRZYGOTOWANIE:

Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu, wyjmij, odsącz i ostudź.Ugotowany ryż przełóż do miski i połącz z startym na drobnych oczkach serem, posiekanym szczypiorkiem i bazylią. Dopraw do smaku solą i pieprzem i całość dokładnie wymieszaj. Z powstałej masy formuj kotleciki, obtaczaj w jajku i w pokruszonych płatkach kukurydzianych. Smaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Kotlety ryżowo- serowe  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Szybkie i smaczne
Makaron pappardelle ze szpinakiem Ostra wołowina po koreańsku Polędwiczka w sosie śliwkowym
Ciastka owsiane bez jaj i mąki Naleśniki z mortadelą i żółtym serem Kurczak w płatkach kukurydzianych
Ciasteczka budyniowe Pasta z jajek i szczypiorku Ryż z mieszanką warzyw
Naleśniki ze skórką z pomelo oraz mandarynek. Zupa cytrynowa z makaronem Omlet z warzywami

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane