Strona główna >>kotlety ryżowo-pieczarkowe<<

>>kotlety ryżowo-pieczarkowe<<

Dania, Pieczarki « poprzedni | następny »
Pumka - Przepis na: >>kotlety ryżowo-pieczarkowe<< offline

Kucharz
Przepisy: 17
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
>>kotlety ryżowo-pieczarkowe<<
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

szybkie i smaczne podaję również w sosach


trudność: łatwe
czas:

>>kotlety ryżowo-pieczarkowe<< - SKŁADNIKI:

  • 2 woreczki ryżu (ugotowane)
  • 1/2kg pieczarek (zetrzeć na dużych oczkach)
  • 1 duża cebula
  • 2 jajka
  • 20dkg sera żółtego (zetrzeć na dużych oczkach)
  • 3-4 łyżki bułki tartej
  • przyprawy

>>kotlety ryżowo-pieczarkowe<< - PRZYGOTOWANIE:

-zeszklić cebulę, dodać pieczarki (dobrze odparować) wszystkie składniki wymieszać i formować małe kotleciki obtaczać w bułce i smażyć na rozgrzanym oleju (tłuszczu)


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do >>kotlety ryżowo-pieczarkowe<<  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dania
Kotlety parówkowo jajeczne Naleśniki o smaku migdałowym Pierogi z kaszanką i leśnymi grzybami
Spagetti z sosem  marchewkowo-cukiniowym z natką Coleslaw biało-czerwony Gołąbki z mięsem i pieczarkami na parze
Placek ziemniaczany z gulaszem Babka ryżowo-jabłkowa Eli z sosem jeżynowym Zupa z żółtej cukinii z ryżem
Krążki cukiniowe z grzybami leśnymi Jesienna zapiekanka makaronowa Lasagne z mięsem mielonym

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert online

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane